Even kennis maken

Hi there again beauty! Hartelijk welkom op onze site en we hopen dat  jij je weg hebt kunnen vinden. Wij zijn het gezicht achter CompareCosmetica.nl en wij hopen dat we je een fijn gevoel hebben kunnen geven over de cosmetische producten. 

We zijn een ervaren team, dat bestaat uit liefdevolle dames en we kunnen stellen dat we inmiddels dikke vriendinnen zijn geworden.

We analyseren en testen diverse soorten cosmetische producten en doen hier op onze website uitgebreid verslag over om je van informatie te kunnen voorzien . 

Ons doel

We realiseren ons dat er heel veel cosmetische producten zijn en dat er tot op de dag van vandaag nog meer producten bijkomen. 

Jaren geleden zijn wij op het idee gekomen om op onderzoek uit te gaan om eens te gaan bekijken welke soorten en kwaliteiten er zijn. We zijn er toen achter gekomen dat dit nogal afwijkt per item.

Om je zo goed mogelijk te informeren, hebben wij deze site bedacht en willen wij je van zo goed  mogelijk advies voorzien, zodat jij de juiste keuze kan maken.